Ligging Winkel Pedicure - salon Schoonheids - salon

Extra


In deze sfeervolle salon zal u een moment van rust en ontspanning tegemoet gaan,dit mede door de essentiŽle oliŽn van bloemen en planten van S.P.A.-Aromatherapie.
Het unieke van deze producten is dat ze zeer diep in de huid doordringen en geen bijwerkingen hebben dankzij het gebruik van enkel etherische oliŽn zonder alcohol, kleurstoffen, oplosmiddelen en chemische toevoegingen.
Dit geld ook voor de producten van S.P.A. die u inwendig kunt gebruiken als u een bepaald probleem wilt aanpakken (problemen aan de huid komen veelal door een inwendige oorzaak), kan zijn door bloedsomloopproblemen, infecties, verstoorde hormoonhuishouding enz.
Omdat de producten door de producent samengesteld worden krijgt u producten die een hoog gehalte aan etherische oliŽn bevatten en samengesteld kunnen worden aan uw huid (per individu verschillend).
Hierdoor verkrijgen we al heel snel mooie resultaten.De behandelingen zijn gericht op elk huidtype, ook als u last heeft van huidproblemen zoals acne, psoriasis of eczeem.Uw huid zal de behandeling als prettig ervaren en laat dit ook zien.